CURSUS DIALUX EVO 9.1 - BASIC

 

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

In deze cursus leert u om te gaan met de lichtsoftware Dialux EVO een programma wat gebruikt wordt voor het maken van lichtberekeningen. Na deze cursus bent u in staat de software te bedienen en een project compleet op te bouwen en uit te werken. We kijken naar het importeren van bestanden uit andere (CAD) software, tonen hoe de visualisatie mogelijkheden optimaal zijn te benutten en hoe er goede rapporten zijn te maken.

 

Waarom deze cursus?

Bij het maken van een lichtadvies is het in veel situaties nodig een uitspraak te doen over het bedachte en gewenste eindresultaat. Door uw kennis van de software te vergroten kunt u uw voorstel beter motiveren aan uw opdrachtgever. Met deze software laat u zien wat uw ideeën zijn en u kunt zowel de technische maar ook de esthetische invalshoeken van uw lichtadvies helder presenteren. Met de kennis van de software neemt de professionele uitstraling richting opdrachtgever toe zodat ook de commerciële kansen groeien.

 Doelgroep: voor personen werkzaam met licht en verlichting die zich verder nog willen professionaliseren. Voorkennis: basiskennis van de basisbegrippen is gewenst, die leert u bijvoorbeeld tijdens onze cursus verlichting en lichtontwerp - basis Locatie klassikale cursus: grote haag 11 amersfoort of bierkade 9 blokzijl. Virtual classroom indien er door de lockdown geen klassikale lessen mogen worden gegeven wordt de lesdag live maar dan online gegeven. Meer info >> Bevestiging: na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur. Inschrijven: bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

INHOUD

USER INTERFACE INSTELLINGEN TEKENEN RUIMTE IMPORTEREN VAN CAD CASES INTERIEUR EN EXTERIEUR GEBRUIK VAN OBJECTEN KIEZEN VAN ARMATUREN WERKEN MET LICHTBRONNEN LICHTBEREKENINGEN VAN A TOT Z WERKEN MET KLEUREN VOLDOEN AAN NORMEN LICHTSCENES MATERIALEN EN TEXTURES SAMENSTELLEN KLANTDOCUMENTATIE TIPS + MEER

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved